heroes & champions

HEROES & CHAMPIONS, DAT IS TWEE DAGEN LANG SPORTEN EN SPELLEN DOEN IN DE BUITENLUCHT. MET ELKAAR LOL EN PLEZIER MAKEN, TALENTEN ONTDEKKEN EN VIES WORDEN. IN TEAMVERBAND, ONDER BEGELEIDING VAN PROFESSIONALS EN VRIJWILLIGERS, ELLENDE VERGETEN EN GEWOON KIND ZIJN. KIJK ZELF MAAR HOE GAAF HEROES & CHAMPIONS IS!

Heroes & Champions Het Vergeten Kind

Heroes & Champions is hét evenement van Het Vergeten Kind waar kinderen twee dagen lang lekker kunnen sporten en spelen in de buitenlucht. Twee keer per jaar organiseert de stichting deze tweedaagse voor kinderen en jongeren van acht tot en met zestien jaar waar ze in teamverband zoveel mogelijk sporten en spellen ontdekken, onder begeleiding van professionals en vrijwilligers. 

sporten en ontspannen en ... sporten

Het programma van twee dagen Heroes & Champions ziet er ongeveer zo uit: na ontvangst en uitleg is het tijd voor een warming-up.

Warming-up Heroes & Champions Het Vergeten Kind

Als alle spieren los en warm zijn, dan roepen we: let the games begin! Voetballen, basketballen, levend tafelvoetbal, pijl en boog schieten; de kids kunnen helemaal los. Onze ambassadeurs doen, sportief als ze zijn, gezellig mee! Vol enthousiasme en energie maken zij deel uit van dit onvergetelijke evenement.

Na alle inspanning en zweten is het tijd om even bij te komen voordat het feest begint. Eerst lekker eten en daarna los gaan op muziek en genieten van (dans)optredens. Dan is het tijd om de bedjes op te zoeken zodat de kinderen de volgende dag weer volop plezier kunnen maken en even geen zorgen hebben.

Heroes & Champions Het Vergeten Kind 3

Heroes & Champions Het Vergeten Kind 2

sporten dankzij heroes & champions

Klik op de buttons hieronder om terug te blikken naar voorgaande edities van Heroes & Champions. Wil je meer weten over Heroes & Champions? Stuur een e-mail naar events@hetvergetenkind.nl

 2018 1ste editie 2018 2de editie  2017 2016

WAT KUN JIJ DOEN

Wij strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt en opgroeit in een veilige en stabiele thuissituatie. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de situatie van deze kinderen? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren. 

ik word donateur

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner