Laat de "Vergeet-mij-nietjes" bloeien

11 juni 2018

Het Vergeten Kind Vergeet-mij-nietjes

Ruim 100.000 kinderen groeien op in een onveilige of instabiele thuissituatie. Dit is in iedere schoolklas gemiddeld één kind. Bij 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis, dat ze noodgedwongen niet meer thuis kunnen wonen. Als kinderen verwaarloosd of mishandeld worden, tekent dit hun verdere leven. Vooral in de zomervakantie ervaren deze kwetsbare kinderen dat hun leven anders verloopt en er voor hen minder mogelijkheden zijn. Ze voelen zich vaak 'opgesloten', geïsoleerd en raken gefrustreerd. Juist deze kinderen dromen van een leuke zomer, om gewoon te kunnen spelen met andere kinderen en zorgeloos kind te kunnen zijn.

Vraag daarom nu GRATIS een zakje bloemzaadjes aan om in je tuin, balkon of in een perk de Vergeet-mij-nietjes te planten. Geef ze deze zomer de zorg en aandacht die ze nodig hebben waardoor ze volgend jaar kunnen bloeien. Door het planten van deze bloemetjes laat jij zien dat je kwetsbare kinderen in Nederland niet vergeet. Want ook zij hebben zorg en aandacht nodig zodat ze (weer) tot bloei kunnen komen.

Het Vergeten Kind Vergeet-mij-nietjes

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner