HEPPIE BOX BRENGT HEPPIE-GEVOEL BIJ KINDEREN THUIS

24 april 2020

Helaas hebben we door het Corona virus alle Heppie weekenden en meivakanties moeten annuleren dit voorjaar. Juist onze kwetsbare doelgroep kan de ontspanning van Heppie nu heel goed gebruiken en daarom is het extra spijtig dat onze Heppie activiteiten niet door kunnen gaan. Om toch een een Heppie-gevoel bij de kinderen en gezinnen thuis te brengen, hebben wij de Heppie box bedacht. 

Deze box is samengesteld door de teams van vrijwilligers die de voorjaarsactiviteiten begeleiden. In deze box zitten onder andere spelletjes, knutselspullen en verschillende filmpjes van vrijwilligers die een activiteit uitleggen en voordoen. Op deze manier kunnen de kinderen en gezinnen toch nog een Heppie momentje creëren in eigen huis.  

De boxen zijn door Heppie vrijwilligers bij de kinderen en gezinnen thuisgebracht. De vrijwilligers hebben een praatje gemaakt met de kinderen en gezinnen. Op deze manier hebben we geprobeerd om een echt Heppie gevoel over te brengen. En dit is naar aanleiding van de reacties die we gezien hebben zeker gelukt!

Hieronder een aantal reacties van de kinderen en gezinnen: 

"Zojuist stond er iemand van de groepsleiding aan de deur met pakketjes voor onze kinderen. Wat leuk! Ze waren erg verrast. Ik vind het heel leuk dat jullie aan hen denken.  Van alles wat niet door kan gaan is heppie het meest gemist. Het is nu even niet anders. Heel erg bedankt voor deze opsteker!"
"Ik wil jullie onwijs bedanken voor het super grote fantastische pakket!!! Ik heb er geen  woorden voor wat jullie allemaal hebben gedaan. Mijn zoon is er heel erg blij mee. Hij vindt het  erg jammer dat de week niet doorgaat, maar snapt het. Veiligheid gaat voor alles."

heppie box

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner