doneren via sms

Zestig procent van de mensen heeft een mobiele telefoon en deze wordt steeds meer gebruikt voor directe contacten en geldzaken. Doneren via de mobiele telefoon is een handige, snelle en veilige manier van geven. bij het vergeten kind kun je ook mobiel doneren. dit gaat via het nummer 4333.

Het mobiel doneren via sms-nummer 4333 is een initiatief van de brancheorganisatie Goede Doelen Nederland (GDN). Wij zijn, net als vele andere goede doelen, hierbij aangesloten. GDN heeft de Geef-sms opgericht om duidelijkheid te creëren voor de goede doelen-sector ten aanzien van sms-diensten. 

Zo is er onderhandeld over de afdracht die goede doelen krijgen voor ontvangen sms'jes, zodat er zoveel mogelijk geld naar het doel gaat. Om fondsenwerving via sms-nummers algemeen en duidelijk te houden is ervoor gekozen om dit te koppelen aan één sms nummer, het nummer 4333. 

sms naar 4333 en steun het vergeten kind

Sms KINDEREN naar 4333 voor Het Vergeten KindWil je ook veilig, makkelijk en snel kwetsbare kinderen in Nederland steunen? Kies dan voor mobiel doneren en sms het woord KINDEREN of het woord AANDACHT naar 4333 en doe zo een eenmalige bijdrage van drie euro. Dit is exclusief telefoonkosten. 

  1. Open een nieuw sms-bericht
  2. Kies welk woord je wilt sms'en: KINDEREN of AANDACHT
  3. Typ het woord dat je hebt gekozen
  4. Voer bij ontvanger het nummer 4333 in
  5. Verstuur het bericht. Mogelijk vraagt de provider om een extra bevestiging
  6. Je ontvangt een sms terug ter bevestiging van jouw eenmalige donatie van drie euro, exclusief telefoonkosten
  7. Via de website van Stichting Gedragscodes Mobiele Diensten kun je betalingen inzien die gedaan zijn via de mobiele telefoon. Ook kun je daar sms-diensten aan of uit zetten.

Is jouw telefoonnummer geblokkeerd voor de sms-dienst? Maak op www.smsdienstenfilter.nl de blokkade ongedaan en ontvang de dienst. Nog vragen? Lees de voorwaarden geef sms of neem contact met ons op. Natuurlijk kun je ook eenmalig of structureel doneren via ons donatieplatform.

doe een donatie download voorwaarden geef sms

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie