Arno vertelt zijn ervaring als vrijwilliger

Arno is al 6 jaar een van ons meeste energieke vrijwilligers. Hij heeft inmiddels tien Heppie Vakanties mogen begeleiden en kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. De kinderen zorgeloos zien genieten geeft hem keer op keer een geweldig gevoel: “Je geeft de kinderen de vakantie van hun leven waar zij nog maandenlang aan terugdenken”.

Al die Heppie Vakanties brengen onwijs veel mooie en ontroerende momenten met zich mee. Maar het moment waarin een jongere de moed en kracht vond om Arno in vertrouwen zijn verhaal te vertellen vind hij het allermooiste: “Het moment wat ruim bovenaan mijn lijstje staat is het moment dat een jongere na een aantal dagen Heppie Vakantie zich zo veilig en goed voelde dat hij ‘zijn verhaal’ durfde te delen met mij. Dit ging gepaard met het besef dat hij het zijn pleegouders vaak heel erg moeilijk maakte. Op dat moment mocht hij bij uitzondering zijn pleegouders bellen en er volgde een emotioneel maar mooi gesprek. Een jaar later toen zijn pleegouders hem weer af kwamen zetten voor een volgend kamp kreeg ik te horen dat dit moment echt een omslagpunt is geweest voor het gezin. Toen kwam bij mij het besef dat een zorgeloze Heppie Vakantie voor zowel kinderen als het gezin onwijs veel kan betekenen”.

Heppie Vrijwilliger Arno - Heppie vakanties en weekenden - Het Vergeten Kind

Word vrijwilliger

Het geweldige gevoel dat Arno krijgt als hij kinderen een lach op hun gezicht bezorgt is voor hem de motivatie om nog heel lang vrijwilliger te blijven voor Het Vergeten Kind. Wil jij ook kinderen een zorgeloze ervaring bieden net zoals Arno? Word dan vrijwilliger tijdens onze Heppie Vakanties & Weekenden!

Word Heppie vrijwilliger

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner