francis beukeveld

Francis heeft onder andere de opleiding voor theater en televisie gedaan, journalistiek gestudeerd en in Amerika (Florida) gewoond, waar zij de masterclass Business Languages volgde. Als presentator van ‘Mijn Lichaam, Mijn zorg’ en ‘Body, Mind & Care’ (RTL4) liet ze zien dat ze een televisieprogramma kan presenteren. Ze is een multitalent want behalve presentator, is zij ook onderneemster met een eigen bureau waar zij voor opdrachtgevers de juiste modellen selecteert voor verschillende merken.

Daarnaast reist Francis voor haar werk én voor goede doelen de hele wereld over. Van Hong Kong, Los Angeles, (Zuid-)Afrika tot India. Haar betrokkenheid blijkt ook uit haar interesse voor sociale projecten. Francis is een zeer betrokken vriend van Het Vergeten Kind en ze zet zich op allerlei verschillende manieren in voor de stichting. Zo gaat ze graag mee naar verschillende evenementen en activiteiten en in 2018 presenteerde ze, samen met Juvat, de Week van Het Vergeten Kind in Pathé Tuschinski. 

Francis Beukeveld

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner