Logo Heutink Foundation
heutink foundation

Samen met deze foundation realiseren wij projecten zoals Eindfilm Groep 8, Het Vergeten Kind Filmfestival en Filmwork-shops. De Heutink Foundation zet zich in om kinderen en jongeren in (kans)arme of onzekere situaties actief deel te laten nemen aan bijvoorbeeld een dansvoorstelling, muziek-orkest of kunstexpositie.

Logo Lionsclub Nederlandlionsclubs nederland

Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel. Elke Lionsclub bepaalt zelf waarvoor en hoe hij zich wil inzetten. Dat leidt tot een scala aan Lionsactiviteiten. In 2017 bestaat Lions Clubs International 100 jaar. Daarom doneert de Nederlandse Lionsorganisatie een Nationaal Geschenk aan Het Vergeten Kind. Inmiddels is meer dan € 600.000 ingezameld waarmee tovertuinen, chill-ins en chill-outs worden gecreëerd.

Logo De Eendracht

ZEILSCHIP DE EENDRACHT 

Dit prachtige schip dat ligt in Rotterdam is 1 van onze locaties bij de Heppie Vakanties. Samen met deze partner organiseren wij zeilvakanties voor jongeren van 15-18 jaar. De Eendracht zet zich speciaal in voor jongeren maar iedereen kan mee!

Logo Walters People

Robert Walters
 
 
walters people & robert walters

Deze internationale recruitmentorganisaties hebben Nederlandse vestigingen in Amster-dam, Eindhoven en Rotterdam. Tijdens hun jaarlijkse Charity Day zetten alle Nederlandse werknemers zich in om geld op te halen voor stichting Het Vergeten Kind. Zo werden er onder andere zelfgebakken taarten verkocht, loterijen georganiseerd en er werd een heuse après-skihut gebouwd. Ook klanten dragen hun steentje bij. De activiteiten en donaties leveren grote bedragen op, waarmee gemiddeld voor 50 kinderen een Heppie Vakantie kan worden bekostigd.

Logo Augeo Foundationaugeo foundation

Augeo is een belangrijke inhoudelijke partner van Het Vergeten Kind. Augeo Foundation wil dat ieder kind veilig opgroeit. Professionals spelen daarin een grote rol. Augeo organiseert steun voor kinderen, helpt met online cursussen en geeft advies aan beleidsmakers. De Augeo Jongerentaskforce vertelt uit eigen ervaring in workshops hoe je kinderen kunt steunen.

Logo Company of Giftscompany of gifts

Sinds 2015 werkt Company of Gifts intensief met ons samen. Als leverancier van eindejaarsgeschenken vinden zij het belangrijk dat iedereen een fijne kerst heeft. Daarom steunen zij al jaren goede kinderdoelen met het Kerst voor Kids concept. Ook is er een nieuw product ontwikkeld om deze actie te ondersteunen: de Happy Mints. Deze heerlijk frisse pepermuntkussentjes kunnen aan elk kerstpakket worden toegevoegd. Voor elk verkocht zakje Happy Mints wordt er € 1,- gereserveerd waarmee in 2018 door Company of Gifts kinderpakketten samengesteld en bezorgd zullen worden bij kinderen in diverse opvangcentra
in Nederland.