NATASJA FROGER

Natasja Froger werd geboren op 14 juni 1965 in Brielle, Zuid-Holland. Als dochter van een zeeman heeft ze veel van de wereld gezien. Ze volgde een opleiding tot Medisch Secretaresse en ze was jarenlang werkzaam als stewardess. Nederland kent Natasja Froger vooral als echtgenote van zanger René Froger en moeder van Maxim (15) en Didier (13). Na haar verschijning in de realitysoap ‘Puur Froger’, maakte zij haar debuut als televisiepresentatrice, in het voorjaar van 2006 bij de TROS, in het programma ‘Schoondochter Gezocht’.

In 2006 ruilt Natasja Froger de TROS in om voor SBS6 te gaan werken, waar ze het programma ‘Hart in Aktie’. presenteert, gevolgd door het talentenprogramma ‘Kinderen Zingen Met Sterren’ in 2008. In het najaar van datzelfde jaar, is Natasja, samen met haar man René en de kinderen, te zien in de docusoap ‘Effe Geen Cent Te Makken’. Om aandacht te genereren voor de Voedselbank, leefde de familie Froger een maand lang op bijstandsniveau. De serie werd succesvol afgesloten met een benefietfinale in de vorm van een liveshow, waarbij ze ruim 2 miljoen euro haalden. Dit kwam geheel ten goede aan De Voedselbank.

In 2009 startte het programma 'De Frogers: Helemaal Heppie', waarin het vrijwilligerswerk van Stichting Heppie centraal stond. Natasja was het gezicht van de speciale verjaardagscollectie, Heppie Birthday Collection, die modeketen DIDI in het kader van haar 30-jarig bestaan heeft ontwikkeld. Van elk verkocht item werd tien procent gedoneerd aan Stichting Heppie.

In het voorjaar van 2010 was Natasja Froger weer op SBS6 te zien met het succesvolle programma 'Hart in Aktie'. Ook startte zij het RTL programma 'Bonje met de buren', waarin Natasja en John Williams burenruzies aanpakken en proberen op te lossen. Naast haar werkzaamheden als presentatrice, blijft Natasja zich inzetten voor verschillende goede doelen, zo ook voor Stichting Heppie. Wanneer in 2016 Stichting Heppie fuseert met Het Vergeten Kind, zet Natasja liefdevol haar werk als ambassadrice voort, nu voor Het Vergeten Kind.

Natasja Froger

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner