JUVAT WESTENDORP

Juvat brak in 2011 door met zijn geweldige dance moves bij ‘So You Think You Can Dance’ op RTL5. Juvat is ontzettend getalenteerd. Hij is namelijk ook docent, choreograaf én acteur. Zo speelde hij in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, ‘De Spa’, ‘Malaik’ en ‘Who´s in, Who´s out’. Hij heeft ook in meerdere films gespeeld. Je kunt hem bewonderen in ‘Onze Jongens’, ‘Tuintje in mijn Hart’, ‘Rokjesdag’ en ‘Gooische Vrouwen 2’. Naast al zijn talenten heeft hij ook een grote liefde voor zijn omgeving en medemens.

In 2010 richtte hij zijn eigen dansstudio op, 'Juvat Dance Academy'. Juvat gelooft in samenwerken, sociale cohesie, passie en educatie. Zijn meest persoonlijke doel is het motiveren en stimuleren van jongeren om het beste uit zichzelf te halen. Onder andere middels het runnen van de dansschool probeert hij zoveel mogelijk jongeren te bereiken met deze boodschap. Hij is bijna wekelijks voor Het Vergeten Kind op pad om kinderen en jongeren een leuke dag te bezorgen.

Juvat Westendorp

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner