jamai loman

Jamai won de allereerste Idols, hij was toen pas 16 jaar. Inmiddels is hij bekend als presentator van verschillende tv-shows en ook is hij backstage presentator van the ‘Voice of Holland’ en ‘The Voice Kids’. Daarnaast is hij uitgegroeid tot een musicalster en spreekt hij vaak de stem in bij kinderfilms.

In 2014 bestond RTL 25 jaar en wilde graag iets terug doen voor Het Vergeten Kind. Jamai ging daarom in 2014 voor het eerst mee met Het Vergeten Kind tijdens een uitje naar de Efteling. Jamai had veel aandacht voor de kinderen en zijn positieve uitstraling maakte gelijk indruk bij de stichting. Hij was daarna steeds vaker te zien tijdens verschillende activiteiten. Jamai was actief op het Filmfestival tijdens de Week van Het Vergeten Kind 2015.  Ook trapte hij de speciale Woezel & Pip filmpremière af tijdens de Week van Het Vergeten Kind 2016 en was hij aanwezig tijdens de eerste editie van het Heroes & Champions sportkamp. Op de eerste dag van Triple F 2016, een tweedaagse minivakanatie voor tieners uit de opvang, werd Jamai officieel benoemd tot ambassadeur van Het Vergeten Kind.

Jamai Loman

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner