Heppie vakanties & weekenden

Kwetsbare kinderen die opgroeien in armoede, meerdere problemen hebben of wonen in een opvanglocatie hebben ook recht op vakantie of een weekend weg. Daarom is er Heppie.

over heppie vakanties & weekenden

Zomertour

Voor veel kwetsbare kinderen in Nederland is een dagje uit naar een dierentuin, museum of pretpark een droom. Wij laten deze dromen uitkomen tijdens de Zomertour.

Over de Zomertour

Activatietour

Kinderen en jongeren die wonen in een opvanglocatie vervelen zich vaak. Daarom bieden wij het hele jaar door vrolijke, leerzame en stimulerende activiteiten aan.

Over de activatietour 

The Unforgettables

Onze jongerenraad die een gezicht en een stem geeft aan alle kwetsbare kinderen in Nederland door met ons mee te denken, te praten en verhalen te delen.

Over The Unforgettables

Triple F

Triple F staat voor Fun, Food en Festival en is een supergave tweedaagse minivakantie voor kwetsbare jongeren die niet meer thuis wonen of die thuis heel veel problemen hebben.

Over Triple F

sint express tour

Het Sinterklaasfeest is voor iedereen en dus ook voor kwetsbare kinderen in Nederland die wonen in opvanglocaties of die opgroeien in armoede. Laat de kadootjes maar komen!

over sint express tour

De Week van het vergeten kind

Elk jaar organiseren we van 29 januari t/m 4 februari De Week van Het Vergeten Kind met allerlei activiteiten voor kwetsbare kinderen en vragen extra aandacht voor hun situatie.

over de week van het vergeten kind

Heroes & Champions

Met elkaar sporten en lekker buiten spelen in de natuur tijdens dit tweedaagse sport- en spelkamp voor kwetsbare kinderen in de leeftijd van acht tot zestien jaar. 

Over Heroes & Champions

leefomgeving verbeteren

Opvanglocaties in Nederland zijn vaak erg somber en niet kindvriendelijk ingericht. Wij beginnen met de basis: het verbeteren van de leefomgeving, zowel binnen als buiten.

Over leefomgeving verbeteren

Het Huis van Het Vergeten Kind

In Almere komt Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier bouwen we één grote, liefdevolle plek waar we opvangweekenden en vakantiekampen gaan organiseren.

Over Het Huis van Het Vergeten kind

heppie t(h)uis

Een eigen leefgroep-plus in een huis in Mierlo waar acht kwetsbare kinderen permanent kunnen wonen met specialistische zorg, afgestemd op wat het kind nodig heeft.

over heppie t(h)uis