Makkelijke desserts

Makkelijke desserts naar recept van Hidde de Brabander
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met de makkelijke dessert van Hidde de Brabander tover je deze kerst in een handomdraai de lekkerste toetjes op tafel! Speciaal voor Het Vergeten Kind zette Hidde een aantal makkelijke en lekkere desserts op papier. Vraag het gratis receptenboekje vandaag nog aan!

Makkelijke desserts? Het kan!

In het gratis receptenboekje “Hartenhuis Kerstdesserts” geeft Hidde geeft je handvatten om makkelijke dessert te maken deze kerst. Als meester patissier weet hij precies welke desserts makkelijk én lekker zijn met de kerst. We hebben een gratis boekje vol desserts voor je klaarliggen. Vraag het boekje aan en maak deze kerst ook een toet waar je goed mee doet!

Een toet waar je goed mee doet?

Een fijne kerst in een liefdevol huis is helaas niet voor ieder kind in Nederland weggelegd. Hidde hierover: “Ieder kind verdient het om op te groeien in een huis vol liefde. Dat is waar het Hartenhuis, het symbool van Het Vergeten Kind, voor staat. Van blije kinderen wordt immers iedereen gelukkig. Maar helaas zijn er nog veel te veel kinderen voor wie een liefdevol en veilig thuis niet vanzelfsprekend is.”

Een gratis kerstdessert boekje voor jou!

Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen, zodat ook zij een fijne kerst kunnen beleven. Maak je kerstdiner onvergetelijk voor jou en je gezin en steun het werk van Het Vergeten Kind, zodat wij vele kinderen die geen mooie kerst tegemoet gaan kunnen helpen. Je vindt de makkelijke desserts van Hidde in het speciale receptenboekje van Het Vergeten Kind. Doe mee!

gratis receptenboekje

Bedrijven

Toon je maatschappelijke betrokkenheid en help Het Vergeten Kind met een financiële bijdrage.

Help mee als bedrijf 

kerken

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid

Lees hoe

Opheffen stichting

Doneer het batig saldo van uw opgeheven stichting om de zorg van kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam te verbeteren

Lees hoe 

Serviceclubs

Ben jij lid van een Serviceclub en is het jullie maatschappelijke missie om het verschil te maken voor kwetsbare kinderen?

STEUN ALS SERVICECLUB

Wall of Thanks

Wij zijn alle organisaties die aan ons gedoneerd hebben ontzettend dankbaar. Zie daarom onze Wall of Thanks.

Lees meer 

Vermogensfondsen

Investeer in innovatieve projecten die de zorg voor kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam verbeteren.

STEUN ALS VERMOGENSFONDS

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer