Lava cake maken

Maak deze kerst een toet waar je goed mee doet

Lava cake maken is helemaal zo moeilijk niet. In het gratis receptenboekje onder redactie van Hidde de Brabander – meester patissier en TV-kok op 24Kitchen – staat ook een recept waarmee je zelf lava cake kunt maken in een handomdraai!

Lava cake, hoe maak je het?

Samen met Hidde de Brabander maakten we voor deze kerst een receptenboekje voor onze kerstcampagne. In het gratis boekje staat een makkelijk recept voor het maken van lava cake. Sponsor van de kerstcampagne is Miele. De directeur Stefan Verhoeven van Miele staat zelf ook graag in de keuken en maakte deze lava cake.

Lava cake maken én verschil maken

Stefan over de samenwerking met Het Vergeten Kind: “Samen koken en samen eten zorgt voor intieme momenten. Dat gun je ieder kind. Zoveel mogelijk, dus niet alleen met kerst. Daarom zet Miele zich in voor Het Vergeten Kind.

Het Vergeten Kind past bij ons. Miele is al vier generaties een familiebedrijf. Hier gelden familiewaarden: je helpt elkaar, onvoorwaardelijk. Op het moment dat je dat als kind niet voelt, is het mooi als anderen voor je in de bres springen. Dat doet Het Vergeten Kind.”

Een gratis lava cake recept voor jou

Maak deze kerst ook een hartverwarmende lava cake! Je vindt het lava cake recept van Hidde den Brabander in het speciale receptenboekje van Het Vergeten Kind. Doe mee en steun het werk van Het Vergeten Kind, zodat wij vele kinderen die geen mooie kerst tegemoet gaan kunnen helpen. Vraag het gratis boekje vandaag nog aan!

gratis receptenboekje

Bedrijven

Toon je maatschappelijke betrokkenheid en help Het Vergeten Kind met een financiële bijdrage.

Help mee als bedrijf 

kerken

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid

Lees hoe

Opheffen stichting

Doneer het batig saldo van uw opgeheven stichting om de zorg van kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam te verbeteren

Lees hoe 

Serviceclubs

Ben jij lid van een Serviceclub en is het jullie maatschappelijke missie om het verschil te maken voor kwetsbare kinderen?

STEUN ALS SERVICECLUB

Wall of Thanks

Wij zijn alle organisaties die aan ons gedoneerd hebben ontzettend dankbaar. Zie daarom onze Wall of Thanks.

Lees meer 

Vermogensfondsen

Investeer in innovatieve projecten die de zorg voor kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam verbeteren.

STEUN ALS VERMOGENSFONDS

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer