Kersttoetje maken? Maak een toet waar je goed mee doet!

Kersttoetjes naar recept van Hidde de Brabander

Een kersttoetje waar je goed mee doet? Hoe doe je dat? Wij vroegen meester patissier Hidde de Brabander om zijn beste kersttoetjes eens op een rijtje te zetten. Hij bedacht voor onze kerstcampagne een heuse Hartenhuis-taart, maar ook diverse eenvoudiger – maar niet minder lekkere! – kersttoetjes die je zelf kunt maken. We bundelden de kersttoetjes in een boekje dat jij gratis kunt ontvangen.

Een gratis boekje vol kersttoetjes

Toen wij Hidde vroegen een toetjesboekje te maken zij hij gelijk ‘ja’. Hidde hierover: “Ieder kind verdient het om op te groeien in een huis vol liefde. Dat is waar het Hartenhuis, het symbool van Het Vergeten Kind, voor staat. Van blije kinderen wordt immers iedereen gelukkig. Maar helaas zijn er nog veel te veel kinderen voor wie een liefdevol en veilig thuis niet vanzelfsprekend is. Zij krijgen geen liefde en veilige thuisomgeving, laat staan een lekker kersttoetje.”

Vraag het toetjesboek aan en help de kinderen deze kerst!

Vraag het boekje vol kersttoetjes aan en steun het werk van Het Vergeten Kind, zodat wij vele kinderen die geen mooie kerst tegemoet gaan kunnen helpen. Je vindt het kersttoetje van Hidde in het speciale receptenboekje van Het Vergeten Kind. Doe mee!

gratis receptenboekje

Bedrijven

Toon je maatschappelijke betrokkenheid en help Het Vergeten Kind met een financiële bijdrage.

Help mee als bedrijf 

Religieuze organisaties

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid

Lees hoe

Serviceclubs

Ben jij lid van een Serviceclub en is het jullie maatschappelijke missie om het verschil te maken voor kwetsbare kinderen?

STEUN ALS SERVICECLUB

Vermogensfondsen

Investeer in innovatieve projecten die de zorg voor kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam verbeteren.

STEUN ALS VERMOGENSFONDS

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer