Kerstdiner 2018

Ideeën voor lekkere desserts van Hidde de Brabander
Maak het kerstdiner 2018 onvergetelijk voor jou en je familie met de kerstdiner ideeën uit ons gratis receptenboekje. Speciaal voor Het Vergeten Kind zette Hidde de Brabander zijn lekkerste recepten op papier, zodat jouw kerstdiner 2018 lekkerder wordt dan ooit! Vraag het boekje vol ideeën vandaag nog gratis aan!

Kerstdiner 2018: maak een toet waar je goed mee doet

Een fijne kerst in een liefdevol huis is helaas niet voor ieder kind in Nederland weggelegd. Hidde hierover: “Ieder kind verdient het om op te groeien in een huis vol liefde. Dat is waar het Hartenhuis, het symbool van Het Vergeten Kind, voor staat. En daarom bedacht is voor het kerstdiner 2018 een Hartenhuis-taart. Van blije kinderen wordt immers iedereen gelukkig. Maar helaas zijn er nog veel te veel kinderen voor wie een liefdevol en veilig thuis niet vanzelfsprekend is.” 

Ideeën voor een onvergetelijk kerstdiner

Vraag het gratis boekje voor kerstdiner ideeën gratis aan en ondersteun het werk van Het Vergeten Kind. Wij zetten ons in voor kinderen die geen liefdevol huis hebben. Helaas gaat het kerstdiner ook deze kerst aan veel kinderen voorbij. Vraag het gratis receptenboekje aan en lees hoe wij deze kinderen de aandacht geven die ze verdienen. 

Gratis boekje bomvol ideeën voor het kerstdiner 2018

Vraag het gratis boekje met recepten van Hidde de Brabander vandaag nog aan en steun het werk van Het Vergeten Kind, zodat wij vele kinderen die geen mooie kerst tegemoet gaan kunnen helpen. In het boekje vind je vele ideeën voor het kerstdiner van 2018. Vraag het vandaag nog aan!

gratis receptenboekje
 

Bedrijven

Lever samen met medewerkers en/of klanten een maatschappelijke bijdrage aan Het Vergeten Kind.

Steun ons

kerken

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid.

Lees hoe

Opheffen stichting

Doneer het batig saldo van uw opgeheven stichting om de zorg van kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam te verbeteren.

Lees hoe 

Serviceclubs

Ben jij lid van een Serviceclub en is het jullie maatschappelijke missie om het verschil te maken voor kwetsbare kinderen?

STEUN ALS SERVICECLUB

Wall of Thanks

Wij zijn alle organisaties die aan ons gedoneerd hebben ontzettend dankbaar. Zie daarom onze Wall of Thanks.

Lees meer 

Vermogensfondsen

Investeer in innovatieve projecten die de zorg voor kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam verbeteren.

STEUN ALS VERMOGENSFONDS

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer