Kerstdessert: maak een toet waar je goed mee doet!


Kerstdessert volgens recept van Hidde de Brabander
Een fijn kerstdessert is de kroon op je diner! Wij vroegen Hidde de Brabander om zijn beste kerstdesserts op papier te zetten. Hij bedacht voor onze kerstcampagne een heuse Hartenhuis-taart. Toen wij hem vroegen om zijn recepten te maken zij hij gelijk ‘ja’. Hidde hierover: “Ieder kind verdient het om op te groeien in een huis vol liefde. Dat is waar het Hartenhuis, het symbool van Het Vergeten Kind, voor staat. Van blije kinderen wordt immers iedereen gelukkig. Maar helaas zijn er nog veel te veel kinderen voor wie een liefdevol en veilig thuis niet vanzelfsprekend is. Zij krijgen geen liefde, laat staan een kerstdessert.”

Maak een kerstdessert naar recept van Hidde de Brabander

Hidde geeft je handvatten om een kerstdessert te maken als nooit tevoren! Als meester patissier weet hij precies welke desserts lekker zijn met de kerst én hoe je ze maakt. We hebben een gratis boekje vol desserts voor je klaarliggen. Maak deze kerst ook een toet waar je goed mee doet en vraag het boekje aan!

Een gratis kerstdessert boekje voor jou!

Maak je kerstdiner onvergetelijk voor jou en je gezin en steun het werk van Het Vergeten Kind, zodat wij vele kinderen die geen mooie kerst tegemoet gaan kunnen helpen. Je vindt de kerstdesserts van Hidde in het speciale receptenboekje van Het Vergeten Kind. Doe mee!

gratis receptenboekje

Bedrijven

Toon je maatschappelijke betrokkenheid en help Het Vergeten Kind met een financiële bijdrage.

Help mee als bedrijf 

Religieuze organisaties

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid

Lees hoe

Serviceclubs

Ben jij lid van een Serviceclub en is het jullie maatschappelijke missie om het verschil te maken voor kwetsbare kinderen?

STEUN ALS SERVICECLUB

Vermogensfondsen

Investeer in innovatieve projecten die de zorg voor kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam verbeteren.

STEUN ALS VERMOGENSFONDS

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer