Hidde de Brabander

Maak een toet waar je goed mee doet

Speciaal voor Het Vergeten Kind zette Hidde de Brabander zijn beste recepten voor de kerst op papier. Voor onze kerstcampagne bedacht Hidde een Hartenhuis-taart. Toen wij hem vroegen om deze recepten te maken zij hij gelijk ‘ja’.
 

De Brabander: “Van blije kids wordt iedereen gelukkig”

“Ieder kind verdient het om op te groeien in een huis vol liefde”, aldus Hidde. “Dat is waar het Hartenhuis, het symbool van Het Vergeten Kind, voor staat. Van blije kinderen wordt immers iedereen gelukkig. Maar helaas zijn er nog veel te veel kinderen voor wie een liefdevol en veilig thuis niet vanzelfsprekend is.”

Hidde groeide zelf op in een huis met een hart, maar hij maakte toch van dichtbij mee hoe het is om geen liefde thuis te krijgen. Je leest het hele verhaal van Hidde de Brabander in het gratis receptenboekje dat hij speciaal voor Het Vergeten Kind maakte.

Over Hidde de Brabander

Hidde de Brabander (1980) is deze kerst patissier voor Het Vergeten Kind. Hij wilde jarenlang kunstenaar worden, maar besloot toch in een bakkerij te gaan werken. Daar leerde hij het vak van bakker en meester patissier. Hidde de Brabander is bij het grote publiek bekend van zijn kookboeken en TV-programma’s op 24Kitchen. Toen wij bij Het Vergeten Kind hadden bedacht dat wij met toetjes het verschil wilden maken deze kerst kwam er unaniem één naam naar voren: Hidde de Brabander natuurlijk!

Bakken als de Brabander deze kerst!

Vraag vandaag nog het gratis receptenboekje aan met recepten van Hidde en maak deze kerst een toet waar je goed mee doet! Doe het nu!

gratis receptenboekje

Bedrijven

Lever samen met medewerkers en/of klanten een maatschappelijke bijdrage aan Het Vergeten Kind.

Steun ons

kerken

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid.

Lees hoe

Opheffen stichting

Doneer het batig saldo van uw opgeheven stichting om de zorg van kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam te verbeteren.

Lees hoe 

Serviceclubs

Ben jij lid van een Serviceclub en is het jullie maatschappelijke missie om het verschil te maken voor kwetsbare kinderen?

STEUN ALS SERVICECLUB

Wall of Thanks

Wij zijn alle organisaties die aan ons gedoneerd hebben ontzettend dankbaar. Zie daarom onze Wall of Thanks.

Lees meer 

Vermogensfondsen

Investeer in innovatieve projecten die de zorg voor kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam verbeteren.

STEUN ALS VERMOGENSFONDS

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer