Cupcake recept: maak een toet waar je goed mee doet!

Hartenhuis-cupcakes naar recept van Hidde de Brabander
Speciaal voor Het Vergeten Kind zette Hidde de Brabander zijn beste cupcake recept op papier. Voor onze kerstcampagne bedacht hij ook een Hartenhuis-taart. Toen wij hem vroegen om deze recepten te maken zij hij gelijk ‘ja’. Hidde hierover: “Ieder kind verdient het om op te groeien in een huis vol liefde. Dat is waar het Hartenhuis, het symbool van Het Vergeten Kind, voor staat. Van blije kinderen wordt immers iedereen gelukkig. Maar helaas zijn er nog veel te veel kinderen voor wie een liefdevol en veilig thuis niet vanzelfsprekend is.”

het cupcake recept van Hidde de Brabander

“Ambassadeurs van Het Vergeten Kind, Saar Koningsberger en Juvat Westendorp, hebben twee van mijn recepten – waaronder het cupcake recept - al met succes uitgeprobeerd. Ook vind je in het receptenboekje toetjes die zijn gemaakt door kinderen en jongeren voor wie Het Vergeten Kind zich inzet en andere betrokkenen bij de stichting. Allemaal desserts die geschikt zijn voor volwassenen en kinderen, zodat je samen in de keuken mooie ogenblikken kunt beleven. Zo zie je: iedereen kan goeddoen, zelfs met een lekker toetje!”

Maak een cupcake waar je goed mee doet!

“Toen de cupcake opkwam, werd hij vaak gemaakt met een kant-en-klare mix. Ik laat je zien hoe je kwalitatief goede cupcakes maakt. Geen kant-en-klare mix, maar het recept van de patissier. Vanaf de basis opgebouwd met goede ingrediënten. Daarmee krijg je het lekkerste resultaat. Heb je de basis in de vingers? Dan daag ik je uit om ook de hartverwarmende karamelsaus te bereiden. Een recept voor de gevorderde bakker.”

Een gratis cupcake recept (en vele andere recepten) voor jou!

Maak deze kerst ook een hartverwarmend dessert! Je vindt het cupcake recept van Hidde in het speciale receptenboekje van Het Vergeten Kind. Doe mee!

gratis receptenboekje

Bedrijven

Toon je maatschappelijke betrokkenheid en help Het Vergeten Kind met een financiële bijdrage.

Help mee als bedrijf 

kerken

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid

Lees hoe

Opheffen stichting

Doneer het batig saldo van uw opgeheven stichting om de zorg van kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam te verbeteren

Lees hoe 

Serviceclubs

Ben jij lid van een Serviceclub en is het jullie maatschappelijke missie om het verschil te maken voor kwetsbare kinderen?

STEUN ALS SERVICECLUB

Wall of Thanks

Wij zijn alle organisaties die aan ons gedoneerd hebben ontzettend dankbaar. Zie daarom onze Wall of Thanks.

Lees meer 

Vermogensfondsen

Investeer in innovatieve projecten die de zorg voor kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam verbeteren.

STEUN ALS VERMOGENSFONDS

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer