Veel gestelde vragen over Hotel Heppie Veluwe

C-Jay op bankjeHier vind je alle veelgestelde vragen die betrekking hebben op de bouw van ons tweede Hotel Heppie Veluwe.

Heb je nog andere vragen, neem dan contact op met Het Vergeten Kind via 085 0653450 of stuur een
e-mail naar info@hetvergetenkind.nl

Het verhaal van C-Jay dat wij vertellen via onze (social media) kanalen is - helaas - echt. C-Jay heeft samen met haar moeder toestemming gegeven om mee te werken aan deze campagne zodat haar verhaal iets kan betekenen voor vele andere kinderen. Lees hier het verhaal van C-Jay.

 

Het geld dat Het Vergeten Kind met deze campagne ophaalt komt ten goede aan de bouw van het nieuwe Hotel Heppie Veluwe en de Heppie Vakanties & Weekenden die daar worden georganiseerd. 

 

Dit is een grote locatie waar wij kwetsbare kinderen een Heppie Vakantie of Weekend willen bieden, zodat zij binnen een veilige en gestructureerde omgeving en onder begeleiding van zorgvuldig geselecteerde en getrainde vrijwilligers even al hun zorgen kunnen loslaten. De vakanties en weekenden draaien om ontspannen, samen plezier maken en leuke dingen doen. Het al bestaande Hotel Heppie Mierlo wordt hier ook voor gebruikt, maar door het grote succes zijn de vakanties en weekenden snel volgeboekt en staan er kinderen op de reservelijst. Om deze kinderen ook een fijne tijd te kunnen bieden bouwen wij nu Hotel Heppie Veluwe.

Uiteraard bouwen wij zo circulair mogelijk, met respect voor de natuur! Dat vinden wij ook heel erg belangrijk.

Met de komst van Hotel Heppie Veluwe kunnen we jaarlijks 4.500 kinderen een fijne tijd geven tijdens een vakantie of weekend.

We streven naar zomer 2022! Wij zullen de website met regelmaat updaten.

GEef jij vergeten kinderen een plek om op adem te komen? 

Doneer hier

Waarom nog een hotel?

Alle kwetsbare kinderen verdienen het om gewoon onbezorgd kind te kunnen zijn

Lees waarom

Heppie IS MEER DAN ZOMAAR EEN VAKANTIE 

Plezier, ontspanning en persoonlijke aandacht, daar draait het om in Hotel Heppie

Wat doen we precies?

Over het project Heppie Veluwe

Wat willen we realiseren?

Help jij met je bedrijf? 

Lees hoe je kan meehelpen

FAQ Hotel Heppie Veluwe

Veel gestelde vragen