DONEREN ALS RELIGIEUZE ORGANISATIE 

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Het Vergeten Kind strijdt daarom voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.
 
Het Vergeten Kind wilt een positieve bijdrage leveren aan het leven van 100.000 kwetsbare kinderen in Nederland. Bij 55.000 kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen. We zijn gericht op de verbetering van de positie van deze kinderen in de knel. Voor het werk dat wij verrichten ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Dit betekent dat we afhankelijk zijn van giften. Wilt u ook een bijdrage leveren en bijvoorbeeld uw collecte afdragen om samen te werken aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid.
 
Vinden jullie het leuk om in actie te komen met de kinderen voor Het Vergeten Kind? 
 

In contact komen?

Wil je samenChablis Platenburg met Het Vergeten Kind het leven van de kinderen op een positieve manier beïnvloeden? Neem dan contact met ons op om de diverse samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. 

Meld je vrijblijvend aan als partner via onderstaand contactformulier. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met Chablis Platenburg, relatiemanager Het Vergeten Kind. Graag bespreekt zij met jou de mogelijkheden. Chablis is te bereiken via tel. 085 065 3450 en per mail: Chablis@hetvergetenkind.nl. 

Neem contact met ons op!

Hieronder kun je jouw vraag of opmerking aan Het Vergeten Kind kwijt. Je kunt ons ook mailen via info@hetvergetenkind.nl maar opmerkingen via onderstaand formulier kunnen we veelal sneller afhandelen.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner