vertel anderen op school over kwetsbare kinderen in nederland.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van deze kwetsbare kinderen. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee? ​

Naar school kunnen gaan is iets heel moois. Gelukkig kunnen kinderen tussen de vijf en zestien jaar in ons land naar school. Op school leer je vakken zoals Nederlands, Engels en wiskunde. Maar je leert ook over respect, normen en waarden en met zorg omgaan met mensen, dieren en milieu. School is daarom heel geschikt om te vertellen over het werk van Het Vergeten Kind. Bijvoorbeeld in een spreekbeurt, werkstuk of wanneer je zelf voor de klas staat.

Actie voor Het Vergeten Kind
Je kunt ook zelf of met jouw klas of school een actie bedenken voor Het Vergeten Kind. Je kunt bijvoorbeeld een benefietconcert geven, een marathon lopen, lege flessen inzamelen: het maakt niet uit wat je doet want elke actie, groot en klein, is voor ons waardevol. Kom in actie via ons actieplatform. Wil jij anderen op school vertellen over ons werk en onze missie, maak dan hieronder jouw keuze.

ik geef een Spreekbeurt Ik maak een werkstuk Ik sta voor de klas
 

Hulp nodig?

Heb je materiaal nodig voor jouw werkstuk of spreekbeurt? Wil je advies over het opstarten, uitvoeren en/of afronden van jouw actie? Neem contact op met Kim via kominactie@hetvergetenkind.nl of telefonisch via 085 065 3450.

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner