Start een wenskaartenactie voor Het Vergeten Kind! 

Wil je samen met je leerlingen helpen strijden voor de 100.000 kinderen in Nederland die zich vergeten voelen? Met deze vrolijke wenskaartenactie haal je heel gemakkelijk een mooie donatie op. Dankzij jouw steun kunnen wij ervoor zorgen dat deze kinderen zich gezien en gesteund voelen en dat ze weer zelfvertrouwen krijgen. 
Hoe gaat het in zijn werk?
  • Bestel via het formulier het aantal kaarten voor jouw kaartenactie. Een set bestaat uit vijf dubbele wenskaarten met enveloppen en kost € 2,87 (exclusief de verzendkosten).
  • Je ontvangt de kaarten binnen zeven dagen op het door jou opgegeven adres. De kaarten worden gedrukt en verzonden door drukkerij ShortDesign. Je ontvangt via hen ook de factuur. 
  • Vraag je leerlingen om de kaartensets te verkopen aan familie, vrienden en kennissen. Wij adviseren om daar € 7,50 voor te vragen, maar hoger mag natuurlijk ook! 
  • De opbrengst van je actie minus de inkoopkosten van de kaarten is je donatiebedrag aan Het Vergeten Kind. Bijvoorbeeld: jullie verkopen 100 wenskaartensets voor € 750. Daarvoor  hebben jullie € 287 betaald. Dan blijft er een bedrag van € 463 over om te doneren. 
  • Zijn de kaarten op? Bijbestellen kan altijd!

Bestel kaarten 

Vragen?

Fantastisch als jij samen met je school of klas met deze kaartenactie aan de slag gaat. Als je vragen hebt voorafgaand of tijdens de actie, dan staan wij voor je klaar. Je kunt altijd contact met ons opnemen via kominactie@hetvergetenkind.nl
kaart 2kaart 1