SMS 4333

Doneren via de mobiele telefoon is handig, veilig en snel. bij het vergeten kind kun je ook mobiel doneren. dit gaat via het nummer 4333.

Sms KINDEREN naar 4333 voor Het Vergeten KindWil je ook veilig, makkelijk en snel kwetsbare kinderen in Nederland steunen? Kies dan voor mobiel doneren en sms het woord KINDEREN of het woord AANDACHT naar 4333 en doe zo een eenmalige bijdrage van drie euro. Dit is exclusief telefoonkosten. 

 1. Open een nieuw sms-bericht
 2. Kies welk woord je wilt sms'en: KINDEREN of AANDACHT
 3. Typ het woord dat je hebt gekozen
 4. Voer bij ontvanger het nummer 4333 in
 5. Verstuur het bericht. Mogelijk vraagt de provider om een extra bevestiging
 6. Je ontvangt een sms terug ter bevestiging van jouw eenmalige donatie van drie euro, exclusief telefoonkosten.

Is jouw telefoonnummer geblokkeerd voor de sms-dienst? Maak op www.payinfo.nl de blokkade ongedaan en ontvang de dienst. 

VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden

 • De actie is doorlopend, onder voorbehoud van wijzigingen.
 • De actie is voor deelnemers van 18 jaar en ouder. Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan toestemming aan je ouders.
 • Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.

Gegevensgebruik

 • Alle gegevens die Het Vergeten Kind verkrijgt in het kader van deze actie worden behandeld conform onze privacy voorwaarden en zullen vertrouwelijk en conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden behandeld.
 • Het Vergeten Kind zal deelnemers mogelijk benaderen via het gebruikte telefoonnummer (telefonisch en/of via sms) om te bedanken voor de gegeven bijdrage en om andere mogelijkheden om te helpen te bespreken.

Sms-regels

De kosten van het verzenden van de sms zijn drie euro. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk kun je ook eenmalig of structureel doneren via ons donatieplatform.

doe een donatie 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie