Bel 0800 1321

Je ziet ze misschien niet, maar ze zijn er wel: de vergeten kinderen van Nederland. Thuis is het onveilig of onleefbaar en missen ze liefde, veiligheid en structuur. Soms is het zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Voor hen bouwen we Hotel Heppie, een plek waar ze op adem kunnen komen en alle positieve aandacht krijgen die ze nodig hebben. Geef vergeten kinderen een plek om op adem te komen.

Het Vergeten Kind komt in in actie voor de bouw van Hotel Heppie Veluwe en het organiseren van Heppie Vakanties en Weekenden. Kom ook met ons in actie en word donateur. Bel 0800 1321 om je aan te melden.

Hoe werkt het?

1. Bel het telefoonnummer 0800 1321. Dit is gratis, exclusief normale telefoon kosten.
2. Je krijgt een medewerker aan de lijn die jouw gegevens noteert als donateur. Indien de lijnen bezet zijn, krijg je een bericht te horen en bellen wij je op een later moment terug.
3. Noem je gegevens op en kies je gewenste donatiebedrag.
4. Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin alle informatie over jouw donatie.
5. Je helpt nu kwetsbare kinderen een plek te geven waar zij op adem kunnen komen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Het geld dat Het Vergeten Kind met deze donaties ophaalt komt ten goede aan de bouw van het nieuwe Hotel Heppie Veluwe en de Heppie Vakanties en Weekenden die daar zullen worden gehouden. 

Voorwaarden

Algemeen

  • De bel-actie is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar of ouder.
  • Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden. 
  • Het Vergeten Kind behoudt zich het recht voor de actie voortijdig te beëindigen dan wel te verlengen.
  • Aan deze actie zijn, naast de normale kosten voor een telefoongesprek, geen andere kosten verbonden.

Gebruik gegevens

  • Persoonsgegevens waar Het Vergeten Kind door deze actie toegang toe krijgt worden door ons volgens de (AVG) privacywetgeving verwerkt. Onze privacy verklaring kun je hier vinden.
  • De gegevens worden uitsluitend verzameld ten behoeve van Het Vergeten Kind. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden, tenzij dat noodzakelijk is voor eigen gebruik.
  • Het Vergeten Kind kan deelnemers benaderen via het gebruikte telefoonnummer (telefonisch of per sms) om te bedanken voor de gegeven bijdrage, meer te vertellen over onze campagne(s) en mogelijkheden te bespreken om een (financiële) bijdrage te leveren aan ons werk.
  • Door mee te doen aan deze actie geven deelnemers een telefoon/sms opt-in af aan Het Vergeten Kind. Indien je niet gebeld of gesms´t wenst te worden, stuur dan een e-mail naar info@hetvergetenkind.nl met als onderwerp ¨Uitschrijven telefoon/sms opt-in¨, onder vermelding van jouw telefoonnummer. Wij nemen dan een telefoon/sms blokkade op in ons bestand.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via info@hetvergetenkind.nl, of bel ons op 085 0653450.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie