Iedere donatie aan Het Vergeten Kind, groot of klein, levert een positieve bijdrage aan het leven van kwetsbare kinderen in Nederland. Soms is dat een donatie in natura, bijvoorbeeld een dienst of product, waarmee onze projecten als Hotel Heppie of Heppie (t)Huis mee geholpen zijn. 

Als stichting zijn wij afhankelijk van donaties en giften van donateurs, sponsoren en bedrijven. Want voor het werk dat wij doen ontvangen we geen subsidies van de overheid, Laat zien dat jij met jouw bedrijf kwetsbare kinderen in Nederland een warm hart toedraagt en maak samen met ons het verschil. Dat kan door het geven van financiële steun, maar ook door te doneren in natura. Er zijn uiteenlopende manieren om in natura steunen. 

Voorbeelden van doneren in natura als bedrijf
  • Het leveren van goederen (food en non-food) die gebruikt kunnen worden tijdens de Heppie Vakanties & Weekenden of Heppie Zomer- en Wintertour
  • Het aanbieden van goederen en/of diensten die de (overhead)kosten van de organisatie drukken

Helpen als bedrijf?

Help je mee om het leven van kwetsbare kinderen op een positieve manier te beïnvloeden? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken op welke manieren jouw bedrijf Het Vergeten Kind kan helpen. We denken graag met je mee!  

Tjiska Langeland

T | 06 46365919
E | tjiska@hetvergetenkind.nl