Tjiska Langeland

Relatiemanager bedrijven

Kinderen die onzichtbaar zijn...vergeten worden.
Omdat er in hun thuissituatie verslaving, misbruik, verwaarlozing of psychische problemen van ouders voorkomt. Deze kinderen raken eenzaam en geïsoleerd en hun ontwikkeling komt in de knel. In Nederland zijn er ruim 100.000 van deze kwetsbare kinderen!

Als we deze kinderen niet helpen lopen ze op latere leeftijd een verhoogd risico om op het criminele pad te raken, werkloos te worden, zelf hun kinderen niet goed op te kunnen voeden of zelfs helemaal geen duurzame relatie aan te kunnen gaan. Dat mag én hoeft niet te gebeuren!

Het Vergeten Kind heeft passende programma's en projecten om deze kinderen te ondersteunen, maar heeft hierbij de hulp van o.a. bedrijven nodig. 

Samen kunnen we er voor zorgen dat deze kinderen zich ook gehoord en gezien voelen, dat ze op een veilige en stabiele plek kunnen wonen en zich positief ontwikkelen. 
Helpt u mee? 
 

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken op welke manieren jouw organisatie Het Vergeten Kind kan helpen. Ik denk graag met je mee! Je kan me bereiken via 
06 46365919 of stuur me een e-mail

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner