Tjiska Langeland

Relatiemanager bedrijven en fondsen

 
Begin 2018 stelde ik mezelf de vraag: 'Hoe wil ik over 10 jaar terugkijken op de baan die ik nu heb?' Al vrij snel realiseerde ik me dat ik me in wil zetten voor kwetsbare kinderen die in een onveilige situatie zitten en waar ze de dupe van zijn. Toeval bestaat niet en in september 2018 mocht ik bij ‘Het Vergeten Kind’ aan de slag. 

Bij Het Vergeten Kind kan ik iets betekenen voor die 100.000 kwetsbare kinderen in Nederland om ze weer zichtbaar te maken. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders kunnen namelijk zorgen voor een onveilig klimaat, waardoor deze kinderen niet de positieve aandacht krijgen die ze zo hard nodig hebben. 

Zo raken ze eenzaam en geïsoleerd en hun ontwikkeling komt in de knel. Dat vind ik verschrikkelijk en gaat me erg aan het hart, zeker als moeder van twee kinderen. Als we deze kinderen niet helpen lopen ze op latere leeftijd een verhoogd risico om op het criminele pad te raken, werkloos te worden, zelf hun kinderen niet goed op te kunnen voeden of zelfs helemaal geen duurzame relatie aan te kunnen gaan. Dat mag én hoeft niet te gebeuren!

Daarom ben ik als relatiemanager altijd op zoek naar die bedrijven en fondsen die dit ook belangrijk vinden en de urgentie voelen om samen iets voor deze kinderen te betekenen. 

Samen kunnen we er voor zorgen dat ze zich gehoord en gezien voelen, dat ze op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Helpt u mee?

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken op welke manieren jouw organisatie Het Vergeten Kind kan helpen. Ik denk graag met je mee! Je kan me bereiken via 
06 14210970 of stuur me een e-mail

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner