Ingmar van den Berg 

Relatiemanager actievoerders en scholen 

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Een toekomst waarin een lach geen uitzondering meer is, maar een recht. Gewoon, zoals het hoort te zijn.

Terugkijkend op een leven vol liefde, ondersteuning en mogelijkheden kijk ik nu naar mijn dochter en schiet ik vol wanneer ik eraan denk dat ze op zeer jonge leeftijd al een berg aan zorgen zou moeten dragen. Niet zorgeloos kind heeft kunnen zijn. Volwassen problemen heeft moeten verduren en ook verwerken. Dit mag voor geen kind het geval zijn. Ik werk sinds 2019 bij Stichting Het Vergeten Kind en ben weloverwogen weggegaan uit een commerciële omgeving. Samen met jullie kunnen wij zo veel goedmaken, je hoeft alleen de stap te nemen en dan help ik jou verder.

Steun ons, steun de kwetsbare kinderen in ons mooie land, steun onze samenleving door in actie te komen. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn, zonder uitzonderingen. Help met bewustwording en help door in actie te komen. Ik sta voor jullie klaar!

 

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken op welke manieren jouw organisatie Het Vergeten Kind kan helpen. Ik denk graag met je mee! Je kan me bereiken via 
085 065 3450 of stuur me een e-mail.  

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner