Chablis Platenburg

Relatiemanager serviceclubs en bedrijven

Bij Het Vergeten Kind mag ik sinds 2010 een bijdrage leveren aan het realiseren van projecten voor kinderen die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie. Door de jaren heen heb ik met eigen ogen kunnen zien wat het betekent voor kinderen om niet veilig of op hele onrustige en sobere plekken op te moeten groeien.

Kinderen die werden opgevangen in een oud-detentiecentrum, een gezin met 4 jonge meisjes dat noodgedwongen tussen de verslaafde mannen moest verblijven in de daklozenopvang wegens een uithuiszetting, een drugsbaby, kinderen die ondervoed zijn gevonden en nooit meer naar huis kunnen of een jeugdzorginstellingen met GGZ zorg waar 90% van de kinderen nooit bezoek krijgt omdat ze zijn verstoten uit het gezin.

Als kinderen worden belast met de problemen van volwassenen levert dat enorm veel stress, onrust en tomeloos veel verdriet op. Een kinderleven hoort zich niet onveilig af te spelen. Het is voor kinderen cruciaal dat ze liefde en aandacht krijgen en in veiligheid kunnen opgroeien. Als een gezin dit niet kan bieden dan is dat enorm ingrijpend voor een kinderleven. Door de mooie ervaringen en positieve aandacht die Het Vergeten Kind biedt zorgen we er met ons netwerk voor dat de nare herinneringen plaatsmaken voor momenten met een glimlach. Help jij als serviceclub of bedrijf mee om de situatie voor deze kinderen structureel te verbeteren of om plaats te maken voor positieve herinneringen en ervaringen?

 

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken op welke manieren jouw organisatie Het Vergeten Kind kan helpen. Ik denk graag met je mee! Je kan me bereiken via 
06 41437844 of stuur me een e-mail

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner