kerstacties

Kerst inspireert ons om stil te staan bij wat we belangrijk vinden in ons leven: gezelligheid, warmte en samenzijn met familie. De meeste kinderen kijken elk jaar dan ook enorm uit naar de kerstperiode. Helaas is december niet voor alle kinderen een gezellig samenzijn met het gezin. Geen fijne periode vol warmte en aandacht.  Duizenden kinderen in Nederland hebben het namelijk erg moeilijk, omdat ze in een situatie zitten waar geweld, misbruik, verwaarlozing of verslaving van een ouder of verzorger plaatsvindt. Deze kinderen kunnen niet ontsnappen aan de spanningen en eenzaamheid. 

Juist tijdens kerst kun je laten zien dat je aan deze kinderen denkt. Zet je samen met je medewerkers of klanten in en kom in actie voor het goede doel. Op deze manier draag je bij aan een toekomst waarin deze kinderen niet vergeten worden, waarin ze weer even zorgeloos kind kunnen zijn.

Er zijn verschillende manieren om ons tijdens kerst te steunen met kerstacties:

Geef een kerstgift 
Wil jij dit jaar iets speciaals doen tijdens de feestdagen en géén kerstcadeaus schenken aan medewerkers en/of klanten, maar een mooie donatie aan Het Vergeten Kind doen? Geef dan een eenmalige kerstgift.​Kerstcampagne (Heppie)

Doneer je kerstgeschenk 
Geef je tijdens de feestdagen een kerstgeschenk waarbij je medewerkers en/of klanten zelf kunnen kiezen welk cadeau ze ontvangen voor een goed doel? Je kunt Het Vergeten Kind ook op laten nemen als één van de geschenken waaraan men kan doneren. 

Kom in actie en organiseer een kerstborrel, kerstmarkt of Santa Run
Juist tijdens kerst is het extra mooi om je samen in te zetten voor kwetsbare kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op ons actieplatform organiseer je snel en eenvoudig een (online) kerstborrel, (online) kerstmarkt of een (online) kerst Pubquiz waarmee je geld ophaalt voor Het Vergeten Kind.

Bezorg een kwetsbaar kind een dagje uit naar de Winter Efteling
Elk jaar in december organiseert Het Vergeten Kind een uitje naar de Winter Efteling. Maar liefst 1500 kinderen (dit jaar 750 kinderen ivm Covid) kunnen op zaterdag 12 december even hun spanning en stress loslaten. Ze ervaren vaak sinds lange tijd weer ontspanning en plezier! Hierdoor kunnen ze weer even opladen. Een terugblik van de vorige editie vind je hier.
Wil jij dit mede mogelijk maken? Neem dan contact op met Tjiska Langeland. Mail naar tjiska@hetvergetenkind.nl of bel 06 46365919.

Doneer een percentage van elk verkocht product tijdens de maand december
December is de maand van elkaar aandacht schenken en cadeautjes kopen. Elk jaar wordt er dan ook veel gekocht in de maand december. Hoe mooi is het als je een percentage per verkocht product in de maand december kunt schenken en daarmee laat zien dat je deze kwetsbare groep kinderen niet vergeet. Natuurlijk denken wij graag met je mee, neem dan contact met ons op.

Wij helpen je graag!

Kwetsbare kinderen helpen geeft aan dat je sociale uitsluiting van deze kinderen wilt voorkomen.
Wij waarderen dat enorm en maken jouw steun graag wat makkelijker.

Hieronder vind je informatie voor jezelf, om te delen met medewerkers en/of je klanten:

  • Ons rekeningnummer: NL83 RABO 0172 4314 84
  • Een toolkit met ons logo, tekst en foto's die je kunt gebruiken 
  • Ons actieplatform waar je een actie aan kunt maken
  • Ons donatieformulier als je met iDeal een donatie wil doen

Heb je nog vragen over kerstacties? Neem dan contact met ons op. 

Tjiska Langeland

06 46365919
tjiska@hetvergetenkind.nl  

 

 

Jeroen van Woudenberg

06 53389991
jeroen@hetvergetenkind.nl