AIMÉE vEGTER-VAN AHEE

Relatiemanager fondsen

 
Circa 100.000 kinderen groeien op in een instabiele of onveilige thuissituatie. Dat zijn er veel, maar wel een aantal dat we significant kunnen reduceren. Zeker de helft, dat moet toch lukken, als we er met zijn allen de schouders onder zetten? 

Daar zet ik me graag voor in bij Het Vergeten Kind. Ik ben positief gestemd dat Het Vergeten Kind met haar programma’s een verschil kan maken. Het is een taaie, complexe materie, maar er komt beweging in. Heel Nederland beseft, mede dankzij het de campagnes van het Vergeten Kind, dat ons huidige systeem van jeugdhulp deze kwetsbare kinderen vaak meer kwaad doet dan goed. Er is nu aandacht voor weeffouten in het beleid, ondanks ieders goede intenties. 

Mijn rol is met name het werven van financiële middelen. Ik breng de verschillende activiteiten van het Vergeten Kind en de impact ervan bij potentiële gevers onder de aandacht; ieder spreekt iets anders aan. Het is een enorme blijk van vertrouwen als iemand dan vervolgens een gift doet en daar gaan we zorgvuldig mee om. 

Het Vergeten Kind is een open en informele organisatie en met betrokken mensen en aandacht voor elkaar; de sfeer is zoals wat Het Vergeten Kind de kinderen in haar doelgroep toewenst en dat vind ik erg mooi.
 

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken op welke manieren jouw organisatie Het Vergeten Kind kan helpen. Ik denk graag met je mee! Je kan me bereiken via 
085 065 3450 of stuur me een e-mail

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner