eindfilm groep 8

Maak jouw afscheid van groep 8 onvergetelijk door in je eigen eindfilm te schitteren. samen met bekende nederlanders zoals johnny de mol, angela schijf en jamai loman acteer jij de sterren van de hemel. of misschien wil je liever zelf filmen of regisseren? dit filmproject zorgt voor een onvergetelijke ervaring waarmee je ook het vergeten kind steunt.

Het Vergeten Kind biedt scholen het leukste alternatief voor de eindmusical van groep 8: de Eindfilm 'Onvergetelijk'! Een echte veertig minuten durende speelfilm die jullie zelf maken met de hele klas. Extra leuk is dat je hiermee ook Het Vergeten Kind steunt en ... dat Johnny de Mol, Angela Schijf, Jamai Loman en andere bekende Nederlanders een gastrol spelen in jullie eigen film!

meld je nu aan voor eindfilm groep 8 onvergetelijk

Vul het aanmeldformulier in en geef hierin aan of je het Zelfstandig Eindfilmpakket wilt of het Eindfilmpakket onder begeleiding van een filmcoach (beperkt beschikbaar). Na ontvangst van jouw aanmelding krijg je van ons een bevestiging per e-mail en vervolgens wordt het pakket naar je toegestuurd. De factuur ontvang je apart.

aanmeldformulier eindfilm groep 8

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via eindfilm@hetvergetenkind.nl

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner