Gezocht: enthousiaste voorlichtingvrijwilligers

07 mei 2018

Stichting Het Vergeten Kind is hard aan het groeien. In het hele land staan steeds meer actievoerders op die vol passie een actie voor Het Vergeten Kind starten. Een mooier geschenk kunnen wij ons niet wensen en wij dragen deze mensen dan ook een enorm warm hart toe! Door de vele aanvragen én om nog meer mensen enthousiast te maken over Het Vergeten Kind zijn we nu specifiek op zoek naar voorlichtingvrijwilligers, het liefst een aantal per provincie.

In deze functie geef je presentaties op scholen, verenigingen en serviceclubs en heb je de eer om symbolische cheques op te halen bij diverse partijen die zich hebben ingezet voor Het Vergeten Kind. Voor deze vrijwillige functie sta je in contact met de relatiemanager Acties derden.

Ben jij enthousiast en wil je je talent, tijd, ervaring en positieve energie inzetten voor Het Vergeten Kind? Bekijk dan het profiel en meld je aan als voorlichtingvrijwilliger! Aanmelden kan tot 20 mei a.s.

bekijk het profiel

aanmelden voorlichtingvrijwilliger

 

Terug

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner