Maak het afscheid van Groep 8 Onvergetelijk met de Eindfilm

09 januari 2018

vergeet de afscheidsmusical en maak het afscheid van groep 8 onvergetelijk met een eigen eindfilm. schitter samen met bekende nederlanders zoals jamai loman, angela schijf en babette van veen in een echte veertig minuten durende speelfilm en steun hiermee tegelijk het vergeten kind.
Eindfilm Groep 8 Onvergetelijk Het Vergeten Kind Jamai 2 

Het afscheid van Groep 8 is niet iets dat zomaar ongemerkt voorbij gaat. Vele klassen maken een afscheidsmusical en treden op voor familie tijdens de afscheidsavond. Het maken van een afscheidsmusical is vaak een tijdrovende klus en voor de leerkracht betekent het meestal veel stress tijdens de avond zelf.

Daarom biedt Het Vergeten Kind nu een perfect alternatief, namelijk de Eindfilm 'Onvergetelijk'. Dit is een hele leuke en blijvende herinnering aan de basisschooltijd. De hele klas maakt een eigen eindfilm en dit gaat zeer gemakkelijk door het uitgebreide Eindfilmpakket, een compleet pakket waarmee de klas zelf aan de slag gaat. Met als resultaat een onvergetelijke film, die wordt afgespeeld tijdens de afscheidsavond en waar kinderen, familie en leerkrachten samen, en zonder stress, naar kunnen kijken. Zet de popcorn maar klaar!

meer over eindfilm groep 8 onvergetelijk

Terug

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner