Partners Tovertuinen

Met de hulp van deze geweldige partners kan Het Vergeten Kind prachtige Tovertuinen realiseren bij instellingen waar ‘vergeten’ kinderen verblijven. Met de donatie van hun kennis, materialen, producten en diensten hebben we de Tovertuinen naar een hoger niveau kunnen brengen.

Aannemersbedrijf Dimitri Fruijtier is onze vaste Tovertuin bouw- partner. Dimitri bouwt, adviseert en overlegt met de interieur- architecte. Iedere nieuwe bouwklus is een creatieve uitdaging voor zijn team. Dimitri en zijn team doen dit dit voor een sterk gereduceerd tarief. Doordat het concept Tovertuin een begrip is geworden voor het team kunnen we snel schakelen met deze fantastische kluspartner.

Interieurarchitecte Oette van Dael ontwerpt al sinds de derde Tovertuin in Amsterdam alle Tovertuin ruimtes. Zij brengt de wereld van Woezel en Pip op een creatieve manier tot leven en inmiddels zijn haar Tovertuinen echt een concept geworden. Haar ontwerp komt voort uit een locatiebezoek, een wensenlijst van de instelling en op de interieurdag komt zij helpen de ruimtes in te richten. Zij krijgt van de Foundation een vergoeding voor ieder Tovertuin ontwerp.

DB2 te Eindhoven is de eerste ‘vaste’ Tovertuinpartner. Voor alle Tovertuinen in 2010 hebben zij kosteloos prachtige vloeren ge-doneerd. Vanaf 2011 ontvangt de foundation een korting op de inkoopprijs.

 

Kunstschilder Pieter Onderwater is al vanaf 2009 kunstschilder bij de stichting. Hij maakt fantastische wandschilderingen van Woezel en Pip in al onze Tovertuinen tegen een scherp gereduceerd tarief.

Puur Project Stoffering verzorgt de prachtige duurzame vloeren voor alle Tovertuin projecten tegen een gereduceerd tarief

Eijffinger te Zoetermeer doneert prachtige gordijnstoffen voor de Tovertuinen.

De Nijvere Bij te Zoetermeer verzorgt belangeloos de con-fectionering van de gordijnstoffen voor de Tovertuinen.Bekkers Dienstverlening te Beuningen verzorgt belangeloos de reiniging van de Tovertuinen nadat de kluswerkzaamheden afgerond zijn.CanDo verzorgt kosteloos de lambrisering in de Tovertuinen.

Logo Cando

Atelier LEV te Deventer verzorgt kosteloos prachtige lampenkappen voor de Tovertuinen.


 Atelier Lev

Bossma Keukens verzorgt kosteloos advies, levering en plaatsing van keukens op maat.


 About Stek uit Delft geeft korting op sfeervol kindermeubiliair.

 

Stokke uit Tilburg doneert voor de Tovertuinen hun zeer sterke en mooi gekleurde Tripp Trapp stoelen.

Van den Berg RoseS te Delftgauw is een moderne kwekerij met als teelt "De koningin der bloemen", de roos. Zij steunen de stichting door € 0,01 per steel van de prachtige Rosa Avalanche Emerald+ te doneren aan Het Vergeten Kind.

Logo van de Berg roses