Nalaten aan Het Vergeten Kind 

Elk kind moet zich kind kunnen voelen, zich ontwikkelen en volwaardig mee kunnen doen met de maatschappij. Door Het Vergeten Kind op te nemen in uw testament draagt u bij aan deze missie. Met uw nalatenschap zorgt u ervoor dat wij onze activiteiten kunnen voortzetten en dat een kind echt weer kind kan zijn. 

Uw testament

Heeft u wel eens nagedacht over uw testament? In een testament legt u vast wat u aan wie u wat wil nalaten na uw overlijden. U kunt dit helemaal zelf bepalen en vastleggen. Een van de mogelijkheden is om na te laten aan een goed doel. U kunt ervoor kiezen om Het Vergeten Kind op te nemen in uw testament als legaat of als erfstelling. Op de website https://www.testamenttest.nl/ kunt u de test doen wat het beste bij u past. Hier vindt u tevens veel informatie. 

Notaris 

Een notaris helpt u om uw wensen in kaart te brengen omtrent uw nalatenschap en om het testament samen met u op te stellen. Ook kunt u bij de notaris terecht voor juridische vragen. Kijk op www.notaris.nl om een notaris bij u in de buurt te vinden. 

Meer weten?

Het opmaken of wijzigen van uw testament is een weloverwogen keuze. We kunnen ons voorstellen dat u daarom nog vragen heeft of hier meer over wil weten. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met Suzanne opnemen via suzanne@hetvergetenkind.nl of via 085 065 3450.