LIONS CLUB INTERNATIONAL

LIONS HELPEN HET VERGETEN KIND

Lions zetten zich ervoor in dat ‘vergeten’ kinderen niet langer worden vergeten. Dat ze weer écht kind kunnen zijn op plekken waar ze zich thuis kunnen voelen. Plekken waar ze kunnen spelen, bewegen en hun trauma’s in alle rust kunnen verwerken. Onder professionele begeleiding en met de beste nazorg als ze eenmaal de opvang verlaten.

Momenteel is de Lions bezig met een leuke lente-actie: de Nationale Lions Bloembollenactie! Bekijk hier de folder of bezoek hun website.

Hoe kunt u helpen?

Lions Clubs International is de grootste vrijwilligersorganisatie ter wereld. In 2017 bestaan we 100 jaar. Dat vieren we wereldwijd door 100 miljoen mensen te helpen. In Nederland is ons ‘nationaal cadeau’ een tovertuin in elk district voor de 33.000 ‘vergeten kinderen’. Help ons daarbij. Volg een Lionsclub bij u in de buurt. Voor meer informatie over de Lions Club: www.lions.nl

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de vergeten kinderen een toekomst krijgen om naar uit te kijken. Een toekomst met een stralende lach. Want ieder kind verdient dat toch?

Meer informatie