Heppie-vakanties en weekenden

Heppie-vakantiekampen en opvangweekenden zijn er speciaal voor kinderen van 6-18 jaar. Bij Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Tijdens deze activiteiten wordt de zorg voor de kinderen en jongeren overgenomen door onze zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers. Dit doen onze ruim 550 vrijwilligers aan de hand van onze eigen speciale methode: ‘Klimaat van Aandacht’. Een methode die staat voor positieve aandacht, voor samen spelen en erbij horen en voor het creëren van positieve jeugdherinneringen. Zo geeft Heppie kinderen weer de moed, het zelfvertrouwen en de energie om door te gaan.

Klimaat van Aandacht Heppie begeleidt de kinderen volgens een eigen methodiek. Deze werkwijze is het resultaat van jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen met moeilijk gedrag. Een positieve sfeer staat daarbij centraal. Heppie-vrijwilligers zijn te herkennen aan hun enorme betrokkenheid in de omgang met de kinderen. Zij begeleiden de kinderen op een respectvolle, positieve en duidelijke manier waardoor er een basis van vertrouwen ontstaat tussen de vrijwilligers en de kinderen. Ze gaan uit van de vaardigheden van het kind en leggen de nadruk op de dingen die een kind goed doet. Bij Heppie zijn er duidelijke grenzen en wordt er structuur geboden. Heppie-vrijwilligers spelen altijd mee, dat is leuk en gezellig én het zorgt ervoor dat gedrag makkelijker bijgestuurd kan worden om conflicten te voorkomen. Op die manier lukt het dan vaak wel om mee te doen met de groep en vriendjes te maken. 

Hotel Heppie Het team doet er alles aan om de kinderen een geweldige en overgetelijke tijd te geven. De Heppie-activiteiten vinden o.a. plaats in Hotel Heppie; een waar kinderparadijs met een heuse theaterzaal, speelbos, klimparcours, skelterbaan, binnenspeeltuin, kampvuurplaats en een Cruyff Court. Naast de vakanties voor kinderen zijn er ook begeleide gezinsvakanties waar het kind samen met zijn of haar ouder(s) welkom is. 

Klik hier en lees meer over de Heppie-vakanties en weekenden