Club van Microdonateurs

Veel bedrijven kunnen niet ‘zo maar’ even een Tovertuin sponsoren, maar willen toch graag een bijdrage leveren aan de wens van onze stichting om een lach te brengen naar kinderen die noodgedwongen niet thuis kunnen wonen, omdat het thuis te onveilig of te instabiel is. Voor deze bedrijven heeft Het Vergeten Kind de Club van Microdonateurs opgericht. Ook met een kleine donatie kan uw bedrijf ons al enorm helpen. Want alle beetjes helpen. Of beter: alle beetjes tezamen maakt het ons mogelijk om eraan bij te dragen dat vergeten kinderen een fijnere kindertijd mogen beleven.

Wilt u zich opgeven als Microdonateur klik dan hier en vink aan dat u een periodieke gift doet uit naam van een organisatie.

Basic Horeca Uitzendbureau uit Den Haag was onze eerste Microdonateur. Met een jaarlijkse bijdrage van € 500,- helpen zij de stichting om het verschil te maken voor kinderen die geen gemakkelijke kindertijd doormaken en opgroeien in sobere opvangcentra. Basic Horeca Uitzendbureau, hartelijk dank dat jullie het eerste bedrijf die zich aangemeld heeft. We hopen dat er nog velen volgen en alle beetjes tezamen weer een grote plas wordt waarmee wij kleur en vrolijkheid kunnen brengen naar deze vergeten kinderen.
 

CMinterieurstyling is enorm enthousiast geraakt en volgt onze initiatieven op de voet. Met een jaarlijkse donatie van € 100,- helpen zij de stichting om het verschil te maken voor deze kinderen die opgroeien in sobere opvangcentra.

Ristorante da Braccini is onze derde Microdonateur geworden. Met een jaarlijkse donatie van € 100,- ondersteunen zij de stichting en dragen zij ons een warm hart toe.

Kindertalenten steunt de stichting met hart en ziel met een jaarlijkse donatie van € 100,- per jaar. 

Welkom Maya Wijsheid, onze 4e microdonateur die de stichting ondersteunt met een jaarlijkse donatie van € 100,- per jaar.

Voor zangles moet je zijn bij Geniet van Zingen, welkom bij de Club van Microdonateurs met een jaarlijkse donatie van maar liefst € 200,- per jaar.

Voor advies en begeleiding bij de ontwikkeling bouw en renovatieprojecten moet je bij Het Bouw Advies zijn, Microdonateur van de stichting van € 150,- per jaar, Welkom bij de Club van Microdonateurs.

Onze eerste Microdonateur op het Nederlandse Waddeneiland Terschelling is Drogisterij Bewust & Mooi met een jaarlijkse donatie van € 100,- per jaar. Veel dank voor ook jullie steun aan de Stichting.

Trouwe partner voor de kinderevenmenten van de Stichting is Schminktijd Oosterhout. Tevens hebben zij zich aangesloten bij de Club van Microdonadeurs met een jaarlijkse bijdragen van € 100,- per jaar.

Helena Jonker heeft haar eigen praktijk voor contextuele hulpverlening, genaamd Family-Life Breda. Door haar werk als gezins- en familietherapeut weet ze dat het van groot belang is voor ieder kind een veilige plek te hebben. Daarom steunt ze Stichting Het Vergeten Kind door middel van een donatie van 100 euro.

Het gezinshuis QuoVadis is in 2006 opgericht door Derk en Monique. Zij zijn beide afkomstig uit de jeugdhulpverlening/psychiatrie. Zij zijn gestart met het gezinshuis om jongeren die dit nodig hebben een veilig thuis te geven. In het kleine dorpje Velddriel bij Den Bosch, staat het gezinshuis. Hartverwarmend dat dit gezinshuis de stichting ondersteunt met € 150,- per jaar.