Nieuws

Trappenloop Euromast voor Het Vergeten Kind

24-05-2017

HELAAS: ONDANKS DE INZET VAN HET VERGETEN KIND EN DE EUROMAST IS HET GEWENSTE DEELNEMERSAANTAL NIET GEHAALD. DAAROM IS BESLOTEN OM 'TRAPPENLOOP 2017' UIT DE AGENDA TE HALEN. WIJ ZULLEN IN OVERLEG GAAN MET DE EUROMAST OM ERVOOR TE ZORGEN DAT EEN EVENTUELE VOLGENDE EDITIE WEL SUCCESVOL VERLOOPT. DE DEELNEMERS KRIJGEN HET INSCHRIJFGELD TERUG EN WE BEDANKEN IEDEREEN VOOR DE GETOONDE INTERESSE.

Utrecht, 24 mei 2017 - Ook dit jaar organiseert de Euromast in Rotterdam de Trappenloop: op 24 juni kun je maar liefst 589 treden beklimmen naar de top in het exclusieve trappenhuis van de Euromast. Je laat je sponsoren door familie, vrienden en bekenden en haalt zo geld op voor het goede doel. Dit jaar: Het Vergeten Kind.

De Euromast Trappenloop is een sportief, uitdagend en gezellig evenement om je uitdagingsvermogen te testen. De deelnemers worden verwelkomd op een rode loper en 1 van onze ambassadeurs zorgt voor een warming-up. Een dj zorgt voor nog meer enthousiasme en dan begint het echt! Ok, je moet misschien een beetje vroeg uit de veren maar dit laat jou er toch niet van weerhouden om ook mee te doen? Train je buik, billen en benen en ga ervoor! Wij zijn er om je aan te moedigen.

Ga je mee de trap op?
Voor slechts een kleine bijdrage, namelijk het inschrijfgeld, doe je al mee aan dit unieke evenement. Hopelijk haal je dan ook nog heel veel sponsorgeld op want alle inkomsten komen voor 100% ten goede aan de Zomertour van Het Vergeten Kind. Via deze link kun jij je aanmelden. We hopen je te zien op 24 juni aanstaande!

Wil je zelf een evenement opzetten of op een andere manier aan ons doel bijdragen? Mail dan naar info@hetvergetenkind.nl. Lees meer informatie over de Euromast op euromast.nl

 

 

 

« terug