Nieuws

Groots benefietconcert voor Het Vergeten Kind

16-05-2017

HELAAS: DIT CONCERT IS WEGENS OMSTANDIGHEDEN GEANNULEERD. MOCHT JE AL KAARTJES HEBBEN GEKOCHT DAN ONTVANG JE HIEROVER EEN E-MAIL VAN TICKETMASTER EN HET BEDRAG WORDT TERUGGESTORT. 

Op donderdag 15 juni 2017 organiseert Lionsclub Haarlem Over Den Duin samen met Leona Philippo het benefietconcert 'Onze Kinderen' om aandacht te krijgen voor de vraag: 'Hoe voelt een kind zich en hoe zou een kind zich moeten voelen?'. Maar liefst de gehele opbrengst komt ten goede aan Stichting Het Vergeten Kind en wordt besteed aan een project in de regio Kennemerland, zoals bijvoorbeeld een Tovertuin

Leona, onder andere bekend van The Voice of Holland,  gaat er een zeer exclusieve, verrassende en spetterende show van maken, waarbij ze gesteund wordt door de heldere stemmen van kinderen van de Koorschool Haarlem en de gevoelige tonen van strijkers. Uiteindelijk barst dit helemaal los en wordt het een groot spektakel dus stilzitten is er niet bij!

Leona zingt natuurlijk haar eigen hits maar ook nummers van bijvoorbeeld Kate Bush, Madonna en Paul McCartney. Kaarten zijn online te koop via Caprera of Ticketmaster. Zorg dat je erbij bent!

« terug