Nieuws

De Week van Het Vergeten Kind dag 6: Speelfeest

03-02-2017

Amersfoort, 3 februari 2017, Vandaag hebben 1500 kinderen een hele dag lekker kunnen spelen. Zes indoor speellocaties verspreid door het hele land openden vandaag hun deuren voor deze kwetsbare groep kinderen. SuperFun in Amersfoort was ook dit jaar de hoofdlocatie van het speelfeest. 750 kinderen gingen hier helemaal uit hun dak. Even een dagje onbezorgd spelen en gewoon even kind kunnen zijn.

Lasergamen, bowlen, trampoline springen of een hoogte parcours beklimmen, er was van alles te doen. Voor de kleinste was er een groot speeltoestel met glijbanen en een grote ballenbak. Naast deze leuke activiteiten werden de kinderen versierd met glitterschmink en konden op de foto in de fotobus. Op het podium werd ruimte gemaakt voor optredens van Woezel & Pip, Dobbe en de Draak en werd er gedanst met onze HipHop Coach Nina van Move Forward Foundation onder begeleiding van DJ. Miss Brown.

Het feest werd afgesloten met een speciaal bezoekje van de jarige Willeke Alberti. Zij mocht vandaag 72 kaarsjes uitblazen en wilde zelfs op haar verjaardag dit speelfeest zingend afsluiten. Ook in DollePret Almelo, Pretpark Dippiedoe Best, Kinderstad Heerlen, Chimpie Champ Aalsmeer en TRIX Leidschendam, werd de hele dag vrolijk gespeeld. Wij danken alle speellocaties voor deze vrolijke dag! Wij genieten na van alle blije, stralende gezichtjes die wij vandaag hebben gezien.

« terug